Kik vagyunk

Rólunk

Cégünk

2017 óta foglalkozik panelházak felújításával. Az Indalp Kft. szakértő csapatával és az évek során szerzett tapasztalatainkkal kínálunk kiváló minőségű és megbízható szolgáltatásokat a panelházak tulajdonosai számára.
Ipari alpin munkákkal kezdtük vállalkozásunkat, majd szobafestéssel, teljes lakásfelújítással, 10 emeletes házakon hőszigetelés megújításával folytattuk.

Az első dolog, amit meg kell említenem cégünkről, az a hosszú múltunk a piacon. 6 éve tevékenykedünk ezen a területen, és az idő során számos panelház felújítását végeztük el, kielégítve ügyfeleink igényeit és elvárásait.

Az egyik fő erősségünk

a szakértelmünk és a tapasztalatunk. Csapatunk magában foglalja a legjobb szakembereket, akik rendelkeznek a panelházak felújításához szükséges tudással és készségekkel. Kiválóan értünk az építőipari munkákhoz, a szigeteléshez, a homlokzatfelújításhoz és a belső terek átalakításához. Az alapvető munkafolyamatokat a legújabb technológiák és anyagok alkalmazásával végezzük, hogy biztosítsuk a tartósságot és a kiváló minőséget.

A panelházak felújítása általában összetett és időigényes folyamat, amely befolyásolhatja az ott lakók mindennapi életét. Ezért kiemelten fontos számunkra a megfelelő kommunikáció az ügyfelekkel, valamint a határidők betartása és a zavarás minimalizálása. Rugalmasak vagyunk, és igyekszünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldásokat az egyedi igényekre.

Tudjuk

Tudjuk, hogy a panelházak gyakran energiapazarlók lehetnek, ezért szakértőink tanácsot adnak az energiahatékonysági megoldásokról, például a megfelelő szigetelésről és az energiatakarékos berendezésekről. Ez nemcsak a lakók számára jelent megtakarítást az energiaszámlákban, hanem hozzájárul a környezetvédelemhez is.